Modeshow –  14 april!

Je kan de nieuwe collectie van al onze handelaars vanop de eerste rij bewonderen tijdens een stijlvolle modeshow op zaterdag 14 april. De show wordt onderverdeeld in drie aparte defilés: om 14u00, 15u00 en 16u00.

Voor de modellen doen we zoals de voorbije jaren zowel beroep op vrijwilligers van onze eigen winkels als op enkele bekende muzes van een professioneel modellenbureau. De nieuwe stijl en trends worden tijdens de show vakkundig aan elkaar gepraat. Winkels
die een speciale korting of een leuke giveaway schenken worden extra vernoemd.

Met de eerste zomerse zonnestralen stijgt onze koorts naar een verfrissende voorjaarsgarderobe. Een mix van kant en leer, stippen en strepen, beetje boho, snufje chic of toch liever sportief? Now this is fashion!

Beauty lovers uit alle hoeken van het land, verzamel jullie voor een imaginaire trip door een wereld zonder grenzen, kleurrijk en bevrijdend! Crushed zijde, nylon, strak of in laagjes overeen, monochroom of in contrasterende tinten en motieven. Het wordt een show om goedgezind van te worden, kleren die goesting geven ze te dragen. Pure pracht!